Sunday, 9 February 2014

Vivix Shaklee Untuk Berhenti Merokok

Rokok...rokok...rokok...Saya penah bertanyakan pada ayah dan adik2 lelaki saya kenapa mereka merokok. Saya siap suruh mereka senaraikan 3 (3 je kot) kebaikan yang mereka dapat dari merokok.. Hah..terkedu...tidak ada 1 pon kebaikan yang akan perokok ni dapat sepanjang mereka menjadi perokok - sama ada tegar atau tidak. Ehh ada la..si bongsu jawab, boleh keluarkan asap bentuk bulat-bulat.. Hadoiii..

Kenapa seseorang itu boleh terjebak dengan rokok? Banyak penyebabnya. Salah satu darinya adalah pengaruh dari persekitaran mereka - sama ada ayah atau adik-beradik lain merokok, dan juga terpengaruh dengan rakan sebaya.

So, bila harus berhenti merokok? Jawapannya adalah SEKARANG!! Kenapa perlu berhenti merokok? Tengok gambar-gambar di bawah ni gerenti buat anda nekad untuk terus berhenti merokok. Tak nak berhenti merokok lagi tau la ye tuan-tuan sekalian. Erm tapi merokok ni sebenarnya bukan kaum Adam je..kaum Hawa pon ada yang layan rokok tau. Cuba tengok sini bagaimana seorang perokok tegar, seorang perempuan yang dah berumur berjaya berhenti merokok setelah mengambil Vivix secara konsisten, dan sudah tentulah dengan izin Allah.

Bagaimana Vivix membantu perokok tegar untuk berhenti merokok? 


Jika anda adalah individu yang sedang berniat untuk berhenti merokok, atau dalam proses untuk menyelamatkan seseorang yang anda sayang dari belenggu ketagihan merokok, jom order Vivix dengan saya sekarang. Nanti saya bagi harga terbaik ok? Kita bincang nanti ye !! Hehehe..


"Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit"

Ingin Sihat dan Cantik secara semulajadi? Inginkan konsultasi secara percuma dari pengedar berdaftar Shaklee? Saya lah orang yang anda cari!! Saya boleh dihubungi dengan cara berikut :

Shaklee ID : 962541
Sms/WhatsApp : 014-9270545
Email : nurulain2001@yahoo.com
 

&

> 

 “Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

No comments: