Friday, 7 February 2014

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

FAEDAH DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1. Keuntungan menjual pada harga runcit (Retail Price) sehingga 30%
2. Sebagai ahli berdaftar, anda semestinya dapat membeli setiap produk Shaklee pada harga ahli
3. Anda akan diberi 'points' untuk setiap pembelian produk-produk Shaklee. Semua 'points' ini akan ditukarkan kepada tunai (cash back) setiap bulan. Bonus ini dikenali sebagai Bonus Peribadi yang bernilai antara 5% - 21%
4. Lain-lain bonus adalah Bonus Kepimpinan (1 - 6), Bonus Insentif Coordinator, Bonus Insentif Key Coordinator, Bonus Insentif Master Coordinator dan banyak lagi!!
5. Paling best ada Program Subsidi Kereta!!

PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Master Coordinator ~ RM600,000 dan keatas
Senior Key Coordinator ~ RM350,000 dan keatas
Key Coordinator ~ RM250,000 dan keatas
Senior Coordinator ~ RM150,000 dan keatas
Coordinator ~ RM80,000 dan keatas
Senior Supervisor ~ RM36,000 dan keatas
Supervisor ~ RM20,000 dan keatas

KEISTIMEWAAN KUMPULAN KAMI
     1. Dinaungi 3 Masters Coordinator ternama
     2. Sokongan berterusan
     3. Tutorial online dan juga offline (jika mahu)
     4. Kelas dan coaching offline
     5. Seminar dan gathering
     6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman.
     7. Pelbagai aktiviti menarik

BAGAIMANA NAK MULA?
Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-
 1. Pendaftaran ialah RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimum registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch) ATAU
 2. Membuat pembelian RM660 (200 UV point) untuk keahlian percuma, ATAU
 3. Pembelian 2 botol Vivix untuk keahlian percuma, ATAU
 4. Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.
 5. Sms/whatsapp maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran ahli kepada saya. Dalam masa tak sampai 10 minit In Sha Allah anda dah bergelar SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR!!
<
PERBEZAAN KAMI
 1. Perniagaan berasaskan produk
 2. Sistem yang halal
 3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
 4. Akan di invite ke 'Secret Group' untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan
 5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya di talian 014-9270545 untuk maklumat lanjut (sms/whatsapp)<
PERLU KE MAINTAIN POINT SETIAP BULAN? 
Tidak. Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.
>
APA YANG PERLU DILAKUKAN SEKIRANYA SAYA NAK DAFTAR SENDIRI DI BRANCH? 
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 962541 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.
<
APA NAK BUAT JIKA SAYA DAH DAFTAR DENGAN ORANG LAIN TETAPI TIDAK MENDAPAT GUIDELINE UNTUK BISNES SHAKLEE?
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 962541. Saya akan membimbing anda sehingga berjaya. Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 962541 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
<
RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI SHAKLEE? 
Sejujurnya sangatlah rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI Shaklee yang jual Shaklee pada anda! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Kan ke rugi. Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk seisi keluarga dan diri anda juga. So, memang berbaloi berganda-ganda lah kalau anda dapat menikmati semua benefit di atas. Dan sudah tentunya dengan Guideline yang betul dan teliti jika anda daftar di bawah saya!!
>

Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang berhasrat ingin mendaftar di bawah kumpulan kami. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di talian 014-9270545 (Ain Naim ~ sms/whatsapp) untuk maklumat lanjut. Saya akan sambung lagi tentang pengalaman saya menjadi ahli seterusnya membina perniagaan bersama Shaklee.
<

Shaklee ID : 962541
Sms/WhatsApp : 014-9270545
Email : nurulain2001@yahoo.com
 

&

No comments: